POTPUNO

BESPLATNO

OGLAŠAVANJE NA FACEBOOKU

OSIGURAVA VAŠ POČETNI POSLOVNI USPJEH
Besplatno oglašavanje na Facebooku.

Ovaj tekst je namjenjen poduzetnicima početnicima, malim OPG-ovima, malim obrtnicima ili ljudima koji bi željeli prezentirati svoje proizvode ili usluge na Facebook-u a ne raspolažu financijskim sredstvima za skupe plaćene oglase.

U današnje vrijeme poduzetnici se suočavaju s izazovom promoviranja proizvoda ili usluga, te da njihove poruke dođu do pravih ljudi ili do čim šireg kruga potencijalnih kupaca. Oglašavanje može biti skupo, pa je pametno da poduzetnici uvijek potraže nove, isplativije načine kako privući kupce.

Društveni mediji u posljednje vrijeme su postali interes mnogih tvrtki. Velika publika i relativno malo ili nikakvo financijsko ulaganje čini ih odličnim izborom za oglašavanje za tvrtke s velikim proizvodima i uslugama, ali malim proračunima.

Zbog toga besplatno oglašavanje na Facebooku zvuči dobro, zar ne?

Objavljivanjem na društvenim mrežama se povećava prodaja i povećava prisutnost, te svjesnost o vašem brandu, proizvodu ili usluzi. Besplatno oglašavanje na Facebooku je zapravo vrlo jednostavno. Na Facebooku postoje takozvane oglasne grupe u kojima možete besplatno objavljivati svoje oglase. Vaši oglasi mogu sadržavati tekst o proizvodu ili usluzi, slike i video. Mi smo za Vas pripremili naš izbor Facebook grupa u kojima možete svakodnevno potpuno besplatno postavljati vaše oglase koliko god želite. Odaberite i kliknite na grupe koje vam odgovaraju počnite se besplatno oglašavati. A ukoliko želite da vam mi vodimo oglašavanje na Facebooku pogledajte naše Facebook marketing pakete.

Naš izbor Facebook grupa/oglasnika za besplatno oglašavanje

Tematske grupe za besplatno oglašavanje na Facebooku
• Izdvajamo iz naše ponude:


PRATITE NAS NA FACEBOOK-u