Lasersko graviranje i rezanje

Lasersko graviranje i rezanje

U 1A-Studiju pružamo profesionalne usluge laserskog rezanja svima u kreativnoj industriji ili bilo kojim pojedincima kojima je potrebno precizno graviranje i rezanje.
Naš profesionalni CO2 laser može gravirati i rezati
do formata 1500 x 1000 mm.

Mi možemo gravirati i rezati s preciznošću od 0,1 mm. Prikladni materijali za lasersko graviranje su: evo guma, pleksiglas, tekstil, koža, staklo, drvo, aluminij, karton, tvrda spužva,..

Naš tim uključuje iskusne kreatore i profesionalne dizajnere koji vam mogu pomoći da oživite svoje ideje i pružiti stručne savjete za sva pitanja ili nedoumice koje imate. Čak i ako niste sigurni u svoje specifične potrebe ili vam je potrebna druga vrsta proizvodne usluge, slobodno nas kontaktirajte. Ovdje smo da vas podržimo tijekom vašeg kreativnog projekta.

NAŠE KREATIVNO ISKUSTVO seže do 1994. god. Od tad 1A-Studio radi i izrađuje za sektor trgovine, veleprodaje i maloprodaje, umjetnosti, dizajna i mode, te za kreativne pojedince.

One stop shop za sve vaše potrebe laserskog graviranja i rezanja!

Nudimo korektnu, kvalitetnu i brzu uslugu te izrazito povoljne cijene i na malim količinama.

Gumb-posalji-upit-full
• Naši kontakti:
e-mail: info@1a-studio.com

mob:
+385 (0)95 74 22 660

Radno vrijeme
ponedjeljak - petak:
od 08:00 do 16:00 sati
subotom i nedjeljom ne radimo...

• Kako izgleda lasersko graviranje i rezanje• Lasersko graviranje cijena

Cijena usluge laserskog graviranja kod nas se definira iz ovih komponenti:

1.) Grafička priprema za lasersko graviranje ... 19,90 €/sat + PDV
+
2.) Cijena artikla ili materijala na koji graviramo + PDV
+
3.) Priprema i podešavanje stroja ... 9,94 € + PDV
+
4.) Cijena graviranja ili izrezivanja CO2 laserom ... 1 min = 0,74 € + PDV

Za više od 49 istih graviranja ( isti predmet i ista grafička priprema) ne naplaćujemo pripremu stroja, a za više od 99 graviranja ( isti predmet i ista grafička priprema) ne naplaćujemo pripremu stroja ni grafičku pripremu. Za podešavanje stroja ( a i zbog moguće tehničke pogreške , ili greške u materijalu ) naručitelj je obavezan predvidjeti minimum jedan proizvod više od potrebne količine, npr. za graviranje 100 čaša moguće je da će 1-2 čaše biti uništene te taj rizik snosi naručitelj koji se vraća naručitelju ako nije uništen, graviran ili negraviran po želji.

• Grafička priprema za lasersko graviranje

Grafička priprema za lasersko graviranje po najpovoljnijoj cijeni.

• Ukoliko imate gotovu grafičku pripremu koja zadovoljava naše standarde za lasersku gravuru, grafički dizajn i pripremu vam nećemo obračunati. Vašu grafičku pripremu možete poslati na naš e-mail ili putem Jumbo-maila.

• Ukoliko ne znate kako bi Vaši vizuali trebali izgledati, obratite se našim iskusnim dizajnerima koji uvijek imaju pravu ideju baš za Vas! Trudimo se da naš dizajn vašeg vizuala prati pravila sjajnog marketinškog alata: AIDA formule.

• Naše usluge laserskog graviranja i rezanja

• Laserska izrada gotovih proizvoda

• Laserska izrada dekoracija

★ LASERSKO GRAVIRANJE i REZANJE DRVA

lasersko graviranje, lasersko rezanje, cijenaLasersko rezanje drveta, plemenitih šperploča te HDF ploča je jedna od mogućnosti našeg industrijskog lasera, radi se na stroju radne površine 1500 x 1000 mm i laserom snage 130 W koji daje mogućnost rezanja raznih debljina materijala. Snaga lasera je dovoljna da izreže u jednom prolazu šperploču 12 mm te na taj način radimo dijelove kutija, ukrase, suvenire i ostale predmete za koje je zbog brzine i jednostavnosti rezanja ovo najbolja solucija.

Isporuka gotovih materijala

Dostava otisnutih materijala na vaša vrata putem HP-ekspresa.

Naručene materijale preuzimate osobno kod nas ili ih šaljemo paketnom službom Hrvatske pošte "Paket 24" direktno na vašu adresu i vaš trošak prema njihovom cjeniku.
Gumb-posalji-upit-full
e-mail: info@1a-studio.com
• Gdje se nalazimo


Gumb-posalji-upit-full
e-mail: info@1a-studio.com


• Izdvajamo iz naše ponude:


PRATITE NAS NA FACEBOOK-u