Home page.
Slike na slikarskom platnu.

Slike na platnu • Fotografije na platnu


fotografije na platnu, fotografije na platnu.

Neka vašu obitelj i prijatelje prate lijepe uspomene, poklonite im personalizirane slike na platnu!


Pretvorite svoje uspomene i fotografije, izabrane slike sa interneta, ilustracije te grafike u predivne slike na platnu. Printane fotografije na platnu možete jednostavno objesiti kao zidne ukrase i time dekorirati svoj dom. Za Vas ćemo otisnuti fotografiju na platnu vrhunskim ispisom visoke kvalitete na 100% pamučnom ili poliesterskom platnu velike trajnosti, koje je postavljeno na drveni okvir. Slike na platnu su otporne na UV zrake i bez neugodnih mirisa.Slike se po vašoj želji tiskaju u različitim dimenzijama, u formi kvadrata, pravokutnika, triptih slika ili panoramskog oblika.

Iza nas stoji tiskarsko iskustvo od 1994. godine.


Pošalji upit emailom.
• Naši kontakti:
e-mail: info@1a-studio.com

mob 1:
+385 (0)95 50 60 830
mob 2:
+385 (0)95 74 22 660

• Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: od 08:00 do 18:00 sati
subotom i nedjeljom ne radimo...


GARANCIJA NAJPOVOLJNIJE CIJENE!!!

Ako nam donesete original, povoljniju ponudu za robu/uslugu iste kvalitete i karakteristika kao naša, mi ćemo vam izdati još povoljniju ponudu.


Karta sa lokacijom gdje se nalazimo.

KAKO MOŽETE OSVOJITI DODATNI POPUST OD 10%

Dodatni popust od 10% možete osvojiti samo jednom i to ako nas osobno posjetite te izvršite jedan mali zadatak! 😎


• Kako nam možete poslati svoje slike

• Vaše fotografije nam možete poslati u grafičkim formatima JPG, JPEG, PSD, PNG, BMP i drugim sličnim formatima. Datoteke veličine do 10 MB pošaljite e-mailom na info@1a-studio.com
Datoteke koje su veće od 10 MB možete poslati putem WeTransfera, Jumbo Maila, Dropboxa i sličnih servisa za prijenos velikih datoteka.

• Ukoliko želite pronaći sliku na internetu, najbolje je koristiti Google Advanced Image Search jer tu možete lako namjestiti koje veličine slika da vam Google pronađe. Poželjno je izabrati opciju IMAGE SIZE ´Larger than 4 MP´ ili veću.

VAŽNA NAPOMENA:
• Pri stavljanju platna na drveni podokvir potrebno je 25 mm platna sa svake strane, do ruba, radi pričvršćenja platna na okvir. Ukoliko se na rubovima fotografije nalazi važan detalj u navedenih 25 mm sa svake strane, možemo Vam preurediti fotografiju da ima 25 mm širok bijeli okvir kako bi svi važni detalji bili vidljivi.

• Što mi možemo izvesti s vašom fotografijom

• Nudimo vam i mogućnost obrade vaših poslanih materijala sa raznim efektima npr. SEPHIA (kao stare fotografije), crno-bijele, watercolor i sl.

• Napinjanje slike na okvir

• Ukoliko želite vaše slike na platnu možemo napeti na profesionalne, slikarske, drvene podokvire ili ih možete naručiti bez okvira tj. samo otisnuto platno.

• Vaše slike na platnu izrađujemo u različitim dimenzijama

Grafički dizajn za tisak cerade po najpovoljnijoj cijeni.
Grafički dizajn za tisak cerade po najpovoljnijoj cijeni.

• Na slici gore je Patricija, ona je visoka 175 cm. Uz Patriciju su nacrtani u omjeru neki od osnovnih formata slika na platnu. Na taj način će te najlakše dobiti osjećaj koliko je velika željena slika na platnu.

• Vaše fotografije na platnu postavljamo na profesionalne slikarske podokvire koji su izrađeni u Hrvatskoj! Osim navedenih dimenzija vaše fotografije na platnu možemo izraditi u bilo kojoj dimenziji. Maksimalne dimenzije vaše slike na platnu ovise od formata fotografije. Maksimalna dužina platna je do 200 cm a visina platna je do 120 cm.

• Da bi se izbjegla zrnatost slike i loš otisak potrebno je povjeriti rezoluciju fotografije kad se uveća na željene dimenzije. Kod vaše slike potrebno je koristiti rezoluciju od minimalno 300dpi za platna koja će se gledati iz neposredne blizine. Za veće slike koje će se gledati iz veće udaljenosti dovoljna je rezolucija od 120 dpi. Slabija rezolucija može rezultirati slikom koja nakon tiska izgleda mutno i bez detalja koji se vide na ekranu monitora.

Rezolucija predstavlja broj točaka po inču, a kvaliteta slike je bolja što je veća rezolucija.

• Tisak vaših slika na platnu radimo na vrhunskim ROLAND strojevima

Printer.

• XXL tisak slika, cijena

Grafička dizajn za tisak majica.

• Cijena samog digitalnog tiska se obračunava po m2 utrošenog materijala iz role. (vidi sliku: AxB=m2 , A=dužina utrošenog materijala iz role, B= širina role). »VAŽNO« Za poslove gdje je cijena dana po m2 definirana je minimalna obračunska količina od 1m2, odnosno minimalni iznos koji naplaćujemo. Cjenik tiska vam je dostupan u ovom dokumentu:


Cijena xxl tiska na foliju Cjenik XXL digitalnog tiska

• Isporuka otisnutih materijala

Dostava otisnutih materijala na vaša vrata putem HP-ekspresa.

Otisnute materijale preuzimate osobno ili ih šaljemo paketnom službom Hrvatske pošte "Paket 24" direktno na vašu adresu i vaš trošak.

Ukoliko naručenu robu šaljemo na vašu adresu, cijenu dostave plaćate poštaru prilikom preuzimanja robe, a možete je unaprijed provjeriti na web stranicama Hrvatske pošte.

NEKI PRIMJERI SLIKA NA PLATNU

fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene
fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene
fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene
fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene
fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene fotografije na paltnu, slike na platnu, cijena, cijene
Gumb-posalji-upit-full
e-mail: info@1a-studio.com


• Izdvajamo iz naše ponude:


PRATITE NAS NA FACEBOOK-u