POP&POS info stalci
Select language: English language


POP & POS materijali i oprema


POP&POS stands, stalci

1A-Studio uspješno posluje od 1994.god. Naša glavna djelatnost je izrada proizvoda vezanih za promotivne aktivnosti u prodajnom prostoru. Imajući na umu da je svaki prodajni prostor jedinstven, kroz rad s našim klijentima proizveli smo spektar proizvoda koji se dimenzijom ili oblikom mogu lako prilagoditi svakom prodajnom okruženju. Cilj naših proizvoda je učiniti izloženi asortiman vizualno privlačnijim i na taj način skrenuti pozornost kupca te poboljšati vašu prodaju.U našem katalogu nalaze se standardni proizvodi kako bismo našim klijentima prikazali osnovne mogućnosti odabira ali i potencijalne ideje za neke nove proizvode.

Download PDF kataloga POP & POS materijala i opreme.

Katalog POP i POS materijala i opreme.


Pošaljite nam email. • Naši kontakti:
e-mail: info@1a-studio.com

mob:
+385 (0)95 74 22 660

Radno vrijeme
ponedjeljak - petak:
od 08:00 do 16:00 sati
subotom i nedjeljom ne radimo...


★ Što zapravo znači POP&POS?


• Definicija POP materijala
Kad kažemo POP (Point Of Purchase) to se odnosi na mjesta interakcije između kupca i proizvoda u trgovini, tada govorimo o promo materijalima na samim policama, specijaliziranim POP display-ima i ostalom promotivnom materijalu. Važno je naglasiti POP točka kupnje je mjesto kada kupac odlučuje o kupnji proizvoda, zato je bitno pravilno pozicionirati, naglasiti, izložiti i predstaviti proizvod ili uslugu na samom mjestu gde kupci donose odluku. Glavni razlog zbog kojeg brendovi uključuju POP displaye u svoje prodajne strategije je povećanje facinga, uočljivosti i prisutnosti njihovih proizvoda u trgovini.

• Definicija POS materijala
POS (Point Of Sale) se odnosi isključivo na mjesta u trgovini gdje se događa stvarna prodaja proizvoda tj. u blizini područja blagajni ili pulteva u trgovini. POS-materijali i POS display-i imaju svrhu skrenuti pozornost kupca na vaš proizvod, te povećati ili potaknuti impulsnu prodaju vašeg proizvoda.POP & POS MATERIJALI IZ NAŠE PROIZVODNJE

.
.Pošaljite nam email.
e-mail: info@1a-studio.com• Izdvajamo iz naše ponude:


PRATITE NAS NA FACEBOOK-u