This page is jampi by bomoh.

Tisak na majice • Majice sa natpisima • 1A-Studio • Povoljna cijena majica

Dizajn i tisak vizitki, posjetnica - najpovoljnije cijene

Majica je ustaljen dio svakodnevne odjeće, univerzalno prihvaćen kako kod muške, tako i kod ženske populacije. Majice su postale prazno platno za umjetnike, dizajnere i poduzetnike. Bilo da reklamirate neki proizvod, tvrtku ili želite izraditi majicu za neku posebnu priliku 1A-Studio će za Vas dizajnirati majicu koju će svako sa zadovoljstvom nositi. Pošaljite nam vaše materijale za pripremu ili kratak opis željenog dizajna, a naši iskusni dizajneri će preliti vaše ideje na majice.

Osim majica, možemo vršiti tisak na jakne, radna odijela, pregače, košulje, hlače, zastavice, razne tkanine, platnene vrećice i još puno toga...

Nudimo korektnu, kvalitetnu i brzu uslugu te izrazito povoljne cijene i na malim količinama.• Naši kontakti:
e-mail: info@1a-studio.com
e-mail: studio.1a@post.t-com.hr

mob: +385 (0)95 74 22 660 (radnim danom od 10:00 do 18:00 sati)

• Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: od 10:00 do 18:00 sati
subotom i nedjeljom ne radimo...

Jamčimo visoko kvalitetnu majicu koja zasigurno neće poslužiti za jednokratnu upotrebu!

Uz nas dolaze samo najbolji brandovi majica

Vrste i cijene majica za tisak

U našoj širokoj ponudi nudimo majice za zapadnoeuropsko tržište Europske unije i to prvenstveno belgijskog proizvođača B&C Collection. Ovdje možete vidjeti za svaku od ponuđenih vrsta majica PDF brošuru koja sadrži izbor mogućih boja i cijene majica bez tiska. Naš kompletan katalog B&C Collection.

Veliki izbor boja i veličina majica

Najčešće tiskamo na majice kratkih rukava B&C Exact 150
single jersey • 100% pre-shrunk • ring-spun cotton 145 g/m2 • regular fit • veličine: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL Majica kratkih rukava

Vrste tiska na majice

Majica kratkih rukava

Flex-tisak natpisa

U tehnici flex-tiska natpisi i grafike se izrađuju pomoću specijalnih PU folija rezanih pomoću računala. Nudimo veliki izbor raspoloživih boja folija za natpise na tekstilu (vidi paletu dole). U ovoj tehnici višebojni natpisi ili uzorci se izrađuju kombiniranjem izrezanih dijelova različitih boja. Tako dobiveni motivi se uz pomoć termo preše prenose na majice. Linije tih otisaka su besprijekorne oštrine bez obzira na tkanje i vrstu tekstila a proizvodi otisnuti ovom tehnikom perivi su do temperature od najviše 60°C Paleta boja folija za termo tisak na majice.

Majica kratkih rukava

Full-color flex-tisak

U tehnici Full-color flex-tiska natpisi i grafike se izrađuju tako da se motivi digitalno otisnu eco-solventnim bojama na specijalnu bijelu PU foliju. Svaki motiv se može konturno obrezati u bilo kojem obliku. Tako dobiveni motivi se uz pomoć termo preše prenose na majice. Rubovi tih otisaka su besprijekorne oštrine bez obzira na tkanje i vrstu tekstila a proizvodi otisnuti ovom tehnikom perivi su do temperature od najviše 40°C Termo preša za tisak na majice.

Majica kratkih rukava

DTG tisak
direktni print na tkaninu

U tehnici DTG tiska(engl. Direct to Garment) natpisi i grafike se ispisuju direktno na majicu ili ostale tkanine. Posebnost DTG tehnike tiska je što se otisak stapa sa tkaninom i pruža odličan osjećaj pod rukom. DTG otisak ima živahne boje. DTG tisak omogućuje print u nakladama od jednog komada do velikih serija. DTG Print može ispisivati na razne površine: Pamuk, Poliester, Traperice, Kožu i ostale materijale. Proizvodi otisnuti ovom tehnikom perivi su do temperature od najviše 30°C Printer za print na majice.

Majica kratkih rukava

Xerox color preslikači
na bijelu podlogu

U ovoj tehnici natpisi i grafike se izrađuju tako da se motivi digitalno otisnu polimernim bojama na specijalnu prozirnu foliju. Tako dobiveni motivi se uz pomoć termo preše prenose na bijele majice pri temperaturi od 200°C. Proizvodi otisnuti ovom tehnikom perivi su do temperature od najviše 30°C Xerox preslikači za tisak na majice.

Moguće pozicije otiska na majici pri flex tisku

Moguće pozicije otiska na majici.

1.) Tisak na prednju stranu (max 45x32cm)
2.) Tisak na leđa (max 45x32cm)
3.) Tisak amblema na prednju stranu
4.) Tisak na desni rukav
5.) Tisak na lijevi rukav
6.) Tisak uz prednji, donji rub
7.) Tisak uz donji rub na leđima

Grafički dizajn tiska na majicama

Grafička dizajn za tisak majica.

• Ukoliko ne znate kako bi vizual Vaše majice trebao izgledati, obratite se našim iskusnim dizajnerima koji uvijek imaju pravu ideju baš za Vas! Na vaše majice ćemo uklopiti sve bitne elemente logo, brand, slogan, vizuale ili marketinšku poruku.

• Ukoliko imate gotovu grafičku pripremu koja zadovoljava naše tiskarske standarde, možete je poslati na e-mail.
Grafički dizajn i priprema za tisak se obračunavaju po našem cjeniku.

Isporuka otisnutih majica

Dostava otisnutih majica na vaša vrata putem HP-ekspresa.


• Naručene majice preuzimate osobno ili ih šaljemo poštom na vašu adresu (+35 kn za slanje i pakiranje).

Hitne narudžbe šaljemo HP-ekspresom direktno na vašu adresu i vaš trošak prema njihovom cjeniku. Njihov cjenik možete pronaći na web-stranicama HP-Ekspress

Cijena majice sa natpisima

Grafička dizajn za tisak majica.


• Cijena majice se definira iz dvije komponente: samog tiska majice i (ako nemate gotovu) grafičke pripreme za tisak. Za narudžbe preko 50 kom grafički dizajn je besplatan.

• Cjenik tiska vam je dostupan u ovom dokumentu:


Cjenik tiska na majice.

Ponuda

• Izdvajamo iz naše ponude: